Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης Ξάνθης
   
 
  Δελτίο Ενημέρωσης
Εάν θέλετε να λαμβάνετε τα νέα της δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης δώστε μας το e-mail σας.
  Πληροφορίες
Πληροφορίες
Κ.Ε.Π.
 
 Ενημέρωση

Ετήσια εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου των Απανταχού Σταυρουπολιτών «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»
--2010-01-18

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010 στην Αθήνα σε κεντρικό ξενοδοχείο η ετήσια εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου των Απανταχού Σταυρουπολιτών «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ».
Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σταυρούπολης κ. Καρακασαλίδης Γεώργιος και ο τεως Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Τεχνολογίας κ. Φ.Τσαλίδης.
Ο Δήμαρχος αφού τόνισε την σημασία της εκδήλωσης η οποία δείχνει πόσο δεμένοι είναι οι συγχωριανοί αν και πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Σταυρούπολη, ευχήθηκε καλή χρονιά και συνέχισε με μια αναφορά στο επικείμενο σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, για το οποίο ζήτησε την συμπαράσταση όλων των δημοτών στο να παραμείνει ο Δήμος μας αυτόνομος.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκη Πανούση, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε καλή χρονιά, και στην συνέχεια άρχισε η ανάγνωση των πεπραγμένων για την διετία 2007-2009, η έγκρισή τους από τα μέλη και την ελεγκτική επιτροπή. Στη συνέχεια ακολούθησε ψηφοφορία για την εκλογή νέων μελών του ΔΣ του Συλλόγου κατά την οποία εκλέχθηκαν οι : Παπαδόπουλος Ιωάννης, Σαριτζόγλου Μ, Πανούση Νίκη, Θεοδώρου Νικόλαος, Πεντεζίδης Γεώργιος , Κων/νίδου Ανατολή. Το νέο ΔΣ θα συνέλθει στις επόμενες μέρες ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα.
Ακολούθησε γεύμα το οποίο παρέθεσε ο σύλλογος στα μέλη του με την συνοδεία μουσικής, και η εκδήλωσε έκλεισε με το ραντεβού να ανανεώνεται για την επόμενη εκδήλωση του συλλόγου.
 
   
 
  Η Περιοχή
Δαφνώνας
  Εκδηλώσεις & Δραστηριότητες
  Χάρτες
Χάρτες
  Σύνδεσμοι
 
Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης Δήμου Ξάνθης